Diner zomerkriebels – Zaterdag 17 mei

De zomer is in aantocht. De bloei van de boomgaarden heeft plaats gemaakt voor vruchtzetting. De groene oase in de randstad maakt zich langzaam op voor de drukke periode met adoptie- en zelfpluk en andere activiteiten. Voor Chef Eelke en zijn team een superdrukke tijd met tal van logistieke uitdagingen. Om die reden zetten we de diners even op pauze en is dit diner voorlopig weer even het laatste. Tot in het najaar. Kijk hieronder waartoe het zomergevoel Chef Eelke heeft geïnspireerd. 


 Het menu:
 

Apéritief
Cava Funambul brut nature

Amuse 

Gerookte Alkmaarse aal met brioche, crème fraiche en kaviaar van haring.


1. Lekker in balans
Albacore tonijn met avocado, zuur van komkommer, salade van zeewier en pittige mosterd dressing 
Geserveerde wijn: Bourgogne Aligoté, Guy Bocard

2. Mediterranee
Corvina filet met zoete aardappel, paksoi en een saus van kreeft
Geserveerde wijn: Sauvignon Blanc, Jardin d’Eolie 

3. Met een twist
Soep van courgette met venkel, yoghurt en dille
Geserveerde wijn: Beaujolais Villages, Marc Jambon

4. Simply the best
Rosé kalfsentrecote van Farmfields met groene asperge en saus van rode wijn met tijm
Geserveerde wijn: St. Amour, Vers l’eglise, Domaine de la Cave Lamartine

5. Proef de zomer
Slofje met crème van roodfruit en ijs van bosvruchten 
Geserveerde wijn: Sauternes Le Tertre du Lys d’Or

VEGA:

1. Lekker in balans
Tartaar van watermeloen, zuur van komkommer, salade van zeewier en pittige mosterd dressing
 
2. Mediterranee

Sticky aubergine met zoete aardappel, paksoi en een saus van kreeft
 
3. Met een twist

Soep van courgette met venkel, yoghurt en dille
 
4. Simply the best

Koningsoesterzwam met groene asperge en saus van rode wijn met tijm
 
5. Proef de zomer

Slofje met crème van roodfruit en ijs van bosvruchten



Praktische informatie
Plaats van handeling is Restaurant Cunst in De Fruitloods op landgoed de Olmenhorst. De aanloop is om 18.30 uur. We ontvangen je met een aperitief. Om ca. 19.00 staat de amuse op tafel. Kort daarop serveren we de eerste gang. De kosten voor dit exclusieve 5-gangen diner bedragen € 80,00 per persoon. Deze prijs is inclusief de 5 wijnen, brood, water en koffie of thee na afloop. 
Wil je van een bepaalde wijn nog een extra glas of wil je een geheel andere extra consumptie, dan dien je deze afzonderlijk af te rekenen.
Wil je helemaal geen wijn / alcohol, dan mag je kiezen uit het assortiment sappen, frisdranken en soorten thee.

Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten.

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x