Bloesemdiner – 19 april 2025
Chef Eelke doet met het arriveren van het voorjaar altijd weer nieuwe inspiratie op om te komen tot heerlijke, verfijnde gerechten die passen bij de tijd van het jaar. Je wordt er vrolijk van!
Het menu
Apéritief
Effervescence, Domaine de la Voûte des Crozes
Amuse
Oester met komkommerschuim
1. Scherp blijven
Carpaccio van garnaal, licht gegaard in citrus, met ricotta, voorjaarskruiden en bloemen
Geserveerde wijn: Viognier, Dernière Grappe, Patrice Arnaud
2. De zee geeft
Op de huid gebakken zeebaars met schorseneren en jonge bladspinazie, met jus van dragon
Geserveerde wijn: Pinot Grigio, Savian
3. Dat is nou voorjaar
Soep van asperge met tartaar van ei en bieslook
Geserveerde wijn: Beaujolais Blanc, Marc Jambon
4. En dat proef je…
Polderhoen van de houtskoolgrill met zalf van pastinaak en groene asperges, met jus van gevogelte
Geserveerde wijn: Brouilly, Domaine Ruet
5. Zoals het hoort
Vanille yoghurt hangop met meringue met gemarineerd rood fruit en frambozen sorbet-ijs
Geserveerde drank: Muscat de Beaumes-de-Venise, Paul Jaboulet Aîné
Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670
Vega
Amuse
In zeezout gemarineerde meloen met schuim van komkommer
1. Scherp blijven
Carpaccio van koolrabi, licht gegaard in citrus, met ricotta, voorjaarskruiden en bloemen
2. De aarde geeft
Gepekelde en gegaarde aubergine met schorseneren en jonge bladspinazie, met jus van dragon
3. Dat is nou voorjaar
Soep van asperge met tartaar van ei en bieslook
4. En dat proef je…
Portobello van de houtskoolgrill met zalf van pastinaak en groene asperges, met jus van paddenstoelen
5. Zoals het hoort
Vanille yoghurt hangop met meringue met gemarineerd rood fruit en frambozen sorbet-ijs
