Dine & Wine 13 april 2024

Bloesem Diner 13 april 2024

De bloesem in de boomgaarden is vroeg dit jaar. Maar dat maakt het bloesemdiner niet minder lekker of spannend. Laat dat maar aan Chef Eelke over, die op zijn eigen culinaire wijze omgaat met een aantal typische voorjaarsproducten. Dat wordt dus weer genieten van 5-gangen met bijpassende wijnen van VinBeau. 
 

Hier ga je dan van genieten:

Het menu

Apéritief
Cuvée Réservée, Cave Collonge 

Amuse
Cocktail van rivierkreeftjes 

1. Uit koude streken
Tartaartje van beekridder (trekzalm) met gepocheerd kwarteleitje en salade van veldbloemen. 
Geserveerde wijn
Beaujolais Blanc 2021, Patrice Arnaud

2. Klein maar fijn
Kwartel met crème van doperwten, pastinaak en jus van gevogelte. 
Geserveerde wijn.
Côtes du Rhône, Prieurs de St. Julien 

3. Daar zijn we dan
Soep van de eerste Hollandse asperges met schuim van peterselie.
Geserveerde wijn
Beaujolais Rose 2021, Cave Collonge

4. Op herhaling
Short rib van de BBQ met pommes de fondant, witte asperge, jus van rode wijn en Hollandaise saus.
Geserveerde wijn
Moulin- à-Vent, Fûts de Chêne 2019, Domaine de Chênepierre.

5. Lekker op z'n kop
Chocolade gevuld met crème van framboos, appelbloesem en Tarte Tatin van rabarber met vanille roomijs. 
Geserveerde wijn
Sauvignon Blanc Dulce, Menade

Koffie / thee

Praktische informatie.
Plaats van handeling is Restaurant Cunst in De Fruitloods op landgoed de Olmenhorst. De aanloop is om 18.30 uur. We ontvangen je met een aperitief. Om ca. 19.00 staat de amuse op tafel. Kort daarop serveren we de eerste gang. De kosten voor dit exclusieve 5-gangen diner bedragen € 75,00 per persoon. Deze prijs is inclusief de 5 wijnen, brood, water en koffie of thee na afloop. Wil je van een bepaalde wijn nog een extra glas of wil je een geheel andere consumptie, dan dien je deze afzonderlijk af te rekenen.

Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten.


VEGA op aanvraag

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x