Bloesemdiner – 19 april 2025

Chef Eelke doet met het arriveren van het voorjaar altijd weer nieuwe inspiratie op om te komen tot heerlijke, verfijnde gerechten die passen bij de tijd van het jaar. Je wordt er vrolijk van!


 Het menu

 

Apéritief 

Effervescence, Domaine de la Voûte des Crozes
 

Amuse 

Oester met komkommerschuim
 

1. Scherp blijven 

Carpaccio van garnaal, licht gegaard in citrus, met ricotta, voorjaarskruiden en bloemen 

Geserveerde wijn: Viognier, Dernière Grappe, Patrice Arnaud
 

2. De zee geeft 

Op de huid gebakken zeebaars met schorseneren en jonge bladspinazie, met jus van dragon 

Geserveerde wijn: Pinot Grigio, Savian
 

3. Dat is nou voorjaar 

Soep van asperge met tartaar van ei en bieslook 

Geserveerde wijn: Beaujolais Blanc, Marc Jambon
 

4. En dat proef je… 

Polderhoen van de houtskoolgrill met zalf van pastinaak en groene asperges, met jus van gevogelte 

Geserveerde wijn: Brouilly, Domaine Ruet
 

5. Zoals het hoort 

Vanille yoghurt hangop met meringue met gemarineerd rood fruit en frambozen sorbet-ijs  

Geserveerde drank: Muscat de Beaumes-de-Venise, Paul Jaboulet Aîné 

 


Reserveren:
Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670

Vega

Amuse 
In zeezout gemarineerde meloen met schuim van komkommer

1. Scherp blijven
Carpaccio van koolrabi, licht gegaard in citrus, met ricotta, voorjaarskruiden en bloemen 

2. De aarde geeft
Gepekelde en gegaarde aubergine met schorseneren en jonge bladspinazie, met jus van dragon 

3. Dat is nou voorjaar
Soep van asperge met tartaar van ei en bieslook 

4. En dat proef je…
Portobello van de houtskoolgrill met zalf van pastinaak en groene asperges, met jus van paddenstoelen

5. Zoals het hoort
Vanille yoghurt hangop met meringue met gemarineerd rood fruit en frambozen sorbet-ijs 



 

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x