Proeverij bij u thuis

U heeft iets te vieren en u denkt 'leuk, dat doe ik eens met een proeverij thuis'. Of, u heeft geen directe aanleiding maar gewoon zin in een gezellige avond met vrienden of familie. Ook dan is een proeverij bij u thuis weer eens iets heel anders.

VinBeau verzorgt zo’n proeverij graag voor u. We kunnen de ‘Petit tour de Beaujolais’ doen of iets dat we samen, vooraf, geheel op maat samenstellen. Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel mogelijkheden.
 

Als het gaat om serieus proeven dan is de keuze van de wijnen vaak erg belangrijk. Mag het wat lichtvoetiger en gaat het ook om de gezelligheid, dan kunnen er ook elementen aan worden toegevoegd zoals een start met een lekkere cocktail of tussendoor een klein rondje blind proeven.

 

Kosten en organisatie

Ik hanteer voor maatwerk een eenvoudige formule. U betaalt voor alles wat u consumeert en u betaalt mij € 35,00 per uur en € 0,50 per gereden km. Ik neem alles wat er nodig is zelf mee, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Het enige dat ik bij u thuis nodig heb, is gebruik van de keuken en een lege tafel in uw woonkamer (of andere ruimte waar de proeverij is).

 

Leuk idee? Bel mij en we praten er over (06 11 234 670).

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x