Proeverij 'Woorden bij de wijn'

Wanneer         : nog geen datum
Hoe lang         : 3 uur
Waar                : VinBeau op Landgoed de Olmenhorst

Als je niet weet wat je proeft, dan kun je ook niet vertellen wat je lekker vindt. Daarom organiseert VinBeau met enige regelmaat een proeverij “Woorden bij de wijn”. De activiteit is een creatieve wijnproeverij en schrijfworkshop in één. In ca. 3 uur ga je aan de slag met  proef- en schrijftechnieken, die je direct mag loslaten op speciaal geselecteerde wijnen. Leuk om te doen met vrienden, je familie,  je sportteam, dispuut of afdeling, noem maar op.

Je geniet en je leert wat - je doet weer eens wat anders

“Woorden bij de wijn” is meer dan een proeverij. Het is een gezellige creatieve middag met lekkere wijnen en bijpassende hapjes. Wijn op een goede manier leren proeven is een vaardigheid die je tijdens de workshop gaat leren. Dat geldt ook voor het vinden van woorden bij de smaken die je proeft. Wij werken daartoe samen met gediplomeerde docente schrijven en storytelling. Zij helpt bij het vinden van de woorden bij jouw eigen persoonlijke smaakbeleving.

 

Programma

Bij aankomst bij VinBeau krijg je onder het genot van een glaasje bubbels een korte uitleg over de wijnen van VinBeau, over proeven en over smaken. Onze schrijfdocente licht daarna het creatieve schrijfgedeelte toe. Vervolgens is het tijd voor de proeverij. Als hulpmiddel om op verhaal te komen geeft de docente daarbij enkele creatieve schrijfopdrachten. Ze leert je ook hoe je een Haiku schrijft – een kort Japans gedichtje van slechts drie regels. Bij mooi weer doen we een deel buiten op het landgoed. Na het proeven en beschrijven van doorgaans 5 wijnen sluiten we de middag af met een glas wijn naar keuze en wat bijpassende hapjes.

 

Kosten

De kosten voor deze proeverij 'Woorden bij de wijn' bedragen bij 8 personen € 57,50 per persoon. 

Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal deelnemers is 8. Dat doen we om de interactie intensief en persoonlijk te houden.
 

Interesse?

Stuur mij een email: edwin@vinbeau.nl. Vermeld je naam en nummer en ik neem snel contact met je op.

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x