Recept bij Beaujolais

De vraag "Waar drink je Beaujolais wijn nu bij" kan eenvoudig beantwoordt worden met "Overal bij". Maar dat is wel heel algemeen.
Beaujolais is lekker als aperitief met droge worst en smaakvolle kazen zoals Camembert, Bleu d'Auvergne, Pont l'Evêque, Morbiers, zachte blauwkaas en pittige geitenkaas zoals de Crottin de Chavignol.

Verder zullen we in deze rubriek regelmatig een recept plaatsen met een bijpassende wijn die uiteraard bij ons te verkrijgen is.

Maar we beginnen met te melden dat Sandy elke dinsdag met haar Foodtruck op het grachtplein staat in Lisserbroek met Javaans/Surinaamse gerechten. Authentiek en heerlijk. En we kunnen melden dat onze Biologische Beaujolais van Patrice Arnoud of de Beaujolais Villages van Domaine Ruet daar heerlijk bij smaakt.

image-uitgelicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer
x